TAVLOR OCH BESTÄLLNING

BilderBoden

Min förhoppning är att Du har haft glädje av galleriets fåglar och natur. Många - kanske de flesta - naturfotografer nöjer sig med att förvara sina alster digitalt men inte jag! Jag känner tvärtom en glädje i att dela med mig av mina upp-levelser, och därför ser jag till att en del av bilderna hamnar bakom glas och ram. Resultatet kan till exempel se ut så här! Ha överseende med att bilderna inte gör tavlorna rättvisa, det är knepigt att fotografera inglasade bilder om man inte har perfekta yttre förutsättningar! :)

Personligen menar jag att tavlor med fågel- eller naturmotiv behöver ha en storlek som gör motiven rättvisa. Därför gör jag tavlorna i storlekarna 40x50 respektive 50x70. Det finns olika ramalternativ - profilerade eller mer strama varianter - liksom ett flertal sätt att hantera bilderna på (se ovan). De mindre tavlorna kostar mellan 1800-2000 kronor medan de större kostar 2800-3000 kronor. Frakt tillkommer. Bilderna skrivs ut på högklassigt fotopapper av proffsfotolabbet Crimson. 


Har Du hittat någon bild som Du tycker särskilt mycket om och därför skulle vilja beställa en tavla av, gör Du det enklast genom att ringa mig på telefon 0733-99 42 85, så reder vi ut Dina önskemål tillsammans. Alternativt skickar Du e-post på adressen betomberg@gmail.com. Beskriv 1) vilken bild Du önskar inramad (ange namnet på bilden), 2) storlek på tavla, 3) vilken typ av ram inklusive färg Du vill ha och 4) vilken typ av inramning Du föredrar. Jag gör ett förslag och kontaktar Dig så vi blir överens om hur det ska se ut. Glöm därför inte att också lämna namn, adress och telefonnummer i Din beställning. 


Skulle Du vilja ha mer än en tavla får Du tio procent rabatt på den andra och femton procent på de följande. Normalt levereras en tavelbeställning inom två veckor, och tillsammans med beställningen bifogas uppgifter om pris och konto, som betalningen ska sättas in på.